Fair Trade Gallery ARTopia is een website speciaal voor kunstschilders uit ontwikkelingslanden. Dankzij deze website hebben kunstschilders uit dit soort landen de mogelijkheid om hun werken aan een groot publiek te tonen.

Op dit moment zijn er op onze website tientallen schilderijen te zien van diverse kunstschilders uit Ha´ti. Deze schilderijen zijn aangekocht door Ha´ti Fair Trade Art. ARTopia heeft een deel van deze schilderijen overgenomen en heeft een deel in bruikleen gekregen. Daarnaast biedt ARTopia ruimte aan The Soul of India voor schilderijen uit India. Het is de bedoeling om de komende tijd het aanbod uit te breiden met schilderijen uit andere landen.

De kunstschilders hebben een fair trade prijs gekregen voor hun schilderijen. Van de opbrengst die ARTopia haalt uit de verkoop van hun schilderijen kunnen nieuwe werken worden aangekocht.


Voor meer informatie over Fair Trade Gallery ARTopia kunt u mailen naar: info@artopia.nl.

Het postadres is:

Artopia
Postbus 56792
1040 AT  Amsterdam


ARTopia is niet aansprakelijk voor eventuele schrijffouten en/of programeerfouten op deze website. ARTopia staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer: 34185236.