Welkom bij Fair Trade Gallery ARTopia

Klik op onderstaande (bewegende) banner om alle schilderijen te zien. Indien u interesse heeft in één van de getoonde werken kunt u daar meer informatie over krijgen door er op te klikken.
Fair Trade Gallery ARTopia is een online galerie speciaal voor kunstschilders uit ontwikkelingslanden. Dankzij deze online galerie krijgen kunstschilders uit dit soort landen de mogelijkheid om hun werken aan een groot publiek te tonen.

Op dit moment zijn er op onze online galerie tientallen schilderijen te zien van diverse kunstschilders uit Haïti. De meeste van deze kunstenaars zijn aangesloten bij het Haïtiaanse kunstenaarscollectief ‘Saint Soleil’ (‘Heilige Zon’). Voor meer informatie over Saint Soleil klikt u hier op: 'Saint Soleil'.

Daarnaast biedt ARTopia ruimte aan The Soul of India voor schilderijen uit India. Het is de bedoeling om de komende tijd het aanbod uit te breiden met schilderijen uit andere landen.

De kunstschilders hebben een fair trade prijs gekregen voor hun schilderijen. Van de opbrengst die ARTopia haalt uit de verkoop van hun schilderijen kunnen nieuwe werken worden aangekocht.

Niet tevreden? Geld terug garantie!

Indien u een schilderij van ons heeft gekocht krijgt u de mogelijkheid om dit schilderij binnen 1 week te retourneren wanneer dit schilderij u toch niet bevalt. U krijgt dan uw geld retour!

© 2011 Copyright ARTopia